.BIZ domeinnaam registreren

De domeinnaam extensie .BIZ wordt voornamelijk door bedrijven gebruikt. Wil je weten of je gewenste domeinnaam met de extensie .BIZ nog beschikbaar is? Vul hieronder je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'

.BIZ
€ 12,00 *

.BIZ domeinnaam

Het registreren van een domeinnaam met de extensie .BIZ is voor iedereen mogelijk. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan het registreren van een domeinnaam. Een domeinnaam kan bestaan uit cijfers, letters en een minteken (-). Echter mag een domeinnaam niet beginnen met een minteken. Het minimaal aantal karakters is twee en het maximaal aantal drieënzestig.

.BIZ domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt bij VIP Internet je gewenste domeinnaam met de extensie .BIZ registeren. Je betaalt hiervoor alleen een jaarlijks registratie bedrag. Wanneer je een domeinnaam met de extensie .BIZ wilt registreren kun je je gewenste domeinnaam in de domeinchecker invullen. Wanneer je op 'zoeken' klikt krijg je een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is hier ook mogelijk om meerdere extensies voor je domeinnaam te bestellen. Selecteer de domein extensie die je wilt registreren en klik op 'toevoegen'.

* Dit is een actietarief. Na het eerste jaar betaalt u € 19,00 per jaar.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is het adres op internet waarmee je toegang krijgt tot een website. Een domeinnaam is opgedeeld in een naam en een extensie. De extensie .BIZ staat voor business. Een domeinnaam bestaat uit verschillende levels. Zo hebben domeinnamen een top level een first level en een second level. Het gedeelte achter de punt wordt ook wel een TLD, ofwel top level domain genoemd.

Domein extensies

Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden domeinnaam extensies. Er is altijd een extensie die past bij je bedrijf. Welke domein extensie je kiest, is afhankelijk van je wensen. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies je nog meer kunt registreren.

Hosting pakket

Wil je een website hosten op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig. VIP Internet heeft vier verschillende hosting pakketten. Welk hosting pakket het beste bij jou past, hangt af van je wensen en behoeften voor een website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting