.BE domeinnaam registreren

Wanneer je bedrijf gevestigd is in België of zich op de Belgische markt profileert, is een .BE extensie de beste keuze. Check nu of je gewenste .BE domeinnaam nog beschikbaar is. Vul hieronder je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'

.BE
€ 9,00 *

.BE domeinnaam

Een .BE domeinnaam wordt voornamelijk geregistreerd door bedrijven of personen die gevestigd of actief zijn in België. Het registreren van een .BE domeinnaam heeft een aantal voorwaarden. De domeinnaam moet minimaal 2 en maximaal 63 karakters bevatten. Het is toegestaan om zuivere numerieke domeinnaam te registeren. Echter is het niet toegestaan om een domeinnaam te laten beginnen met een streepje.

.BE domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je om je gewenste domeinnaam met de extensie .BE te registreren. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een registratie bedrag. Het is mogelijk om je domeinnaam in meerdere domein extensies vast te leggen. Dit kun je aangeven in het besteltraject. Om een domeinnaam te registreren vul je je gewenste domeinnaam in in de domeinchecker en klik je op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domeinextensies.

* Dit is een actietarief. Na het eerste jaar betaalt u € 12,00 per jaar.

Meer over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam kan men opsplitsen in een naam en een extensie. De domeinextensie .BE staat voor België. Het gedeelte .BE in een domeinnaam wordt ook wel een ccTLD genoemd. ccTLD staan voor country code Top Level Domein.

In totaal zijn er al meer dan een miljoen .BE domeinnamen geregisteerd. Sinds 1989 is het mogelijk om domeinnamen met de extensie .BE te registeren.

Domein extensies

Bij VIP Internet heb je, naast de .BE extensie, keuze uit honderden domein extensies. Richt je je op de Belgische markt? Dan is een .BE domeinnaam aan te raden. Wil je weten welke domein extensies er nog meer zijn? Bekijk dan het domein extensies overzicht.

Hosting pakket

Wil je dat je domeinnaam toegang geeft tot een website? Dan heb je een hosting pakket nodig om je website te hosten. VIP Internet biedt verschillende hosting pakketten aan. Welk hosting pakket het beste bij je past hangt af van je wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting