.AT domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .AT registreren? Dat kan bij VIP Internet. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is door je gewenste domeinnaam in te vullen en klik op 'Zoeken'.

.AT
€ 14,00

.AT domeinnaam

Domeinnamen met de extensie .AT worden voornamelijk gebruikt door bedrijven en instellingen die hun basis in Oostenrijk hebben. Een domeinnaam met de extensie .AT kan door iedereen worden aangevraagd. Er gelden wel een aantal voorwaarden waar de domeinnaam aan moet voldoen. De domeinnaam mag maximaal uit drieënzestig tekens bestaan en minimaal twee. Dit kunnen letters, cijfers of een streepje (-) zijn. De domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met het streepje.

.AT domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet kan de registratie van de door jou gewenste domeinnaam verzorgen. Voor het registreren van een domeinnaam betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Wanneer je een domeinnaam met de extensie .AT wilt registreren, vul je je gewenste domeinnaam in in de domeinchecker en klik je op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht van de beschikbare domein extensies te zien. Hier kun je de .AT domein extensie toevoegen. Het is ook mogelijk om meerdere extensies voor één domeinnaam toe te voegen.

.NL extensie

Meer informatie over domeinnamen

Een adres op internet dat toegang geeft tot een website wordt ook wel een domeinnaam genoemd. Domeinnamen zijn onder te verdelen in een naam en een extensie. De extensie .AT staat voor Oostenrijk.

Domein extensies

VIP Internet geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit honderden domeinnaam extensies. Er is altijd een extensie die past bij jouw bedrijf. Bekijk het domein extensie overzicht om je keuze te maken.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt hosten op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. VIP Internet biedt verschillende hosting pakketten aan zodat er altijd een hosting pakket is dat bij u past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting