.Amsterdam domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .amsterdam registreren? Dat kan bij VIP Internet! Check nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Check'.

€ 49,00

. AMSTERDAM domeinnaam

Ben jij een echter Amsterdammer? Kom je zelf uit Amsterdam, heb je een bedrijf in Amsterdam of wil je graag geassocieerd worden met onze hoofdstad? Of wil je je onderscheiden van jouw concurrenten? Laat jouw doelgroep je website makkelijker terugvinden in zoekmachines en registreer een .amsterdam extensie

Voorwaarden domein registreren

Voor het registreren van een .amsterdam domeinnaam gelden enkele specifieke voorwaarden. Het minimaal aantal karakters van de domeinnaam is drie en het maximaal aantal drieënzestig. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met het minteken.

.AMSTERDAM domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je .amsterdam domeinnaam aanvragen bij VIP Internet. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is bij VIP Internet ook mogelijk om een domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Wanneer je meerdere domein extensies wilt registreren, selecteer je de gewenste domein extensies en klik je op 'Toevoegen'.

Andere nieuwe domeinnaam extensies

 • .news
 • .camera
 • .love
 • .review

De voordelen bij VIP Internet

 • 100% VIP service

  Gemak, service en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van VIP Internet. Je domeinnaam is direct klaar voor gebruik.

 • Online klantenportal 'MijnVIP'

  Om je beter van dienst te zijn biedt VIP Internet je, naast de klantenservice, de online klantenportal‘MijnVIP’. In MijnVIP kun je 24 uur per dag je domeinregistratie en hosting beheren. Je kunt in MijnVIP bijvoorbeeld meerdere e-mail accounts aanmaken.

 • Ervaren supportdesk

  De telefonische klantenservice van VIP Internet onderscheidt zich van andere hosting providers doordat wij geen wachttijden hebben. Voor al je vragen kun je terecht bij onze ervaren medewerkers.

 • Alles onder één dak

  Bij VIP Internet kun je terecht voor domeinnaam registratie, webhosting maar ook als je alleen een e-mailadres wilt. Voor ieder wat wils bij VIP Internet.

"De service en betrouwbaarheid van VIP Internet zijn het geld waard. Wij zijn tevreden over de mate van deskundigheid, klantvriendelijkheid en probleemoplossend vermogen. VIP Internet gaat mee in innovatieve ontwikkelingen."
Lees meer reviews over VIP Internet

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts € 1,50 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting