Back-up service

Veel mensen vergeten om een back-up te maken van hun website. Als er iets misgaat door bijvoorbeeld een wijziging of update komt men er dan op een pijnlijke manier achter dat er data is misgegaan. Door gebruik te maken van de back-up service van VIP Internet heb je altijd een back-up van je website. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan aan je website dan zetten wij voor je de back-up terug.

1,95 *p.m.

Back-up service

Het maken van een goede back-up is essentieel voor je bedrijf. Uit ervaring weten wij dat het maken van een goede back-up nog wel eens mis kan gaan. Databases worden steeds groter en complexer en je wilt zoveel mogelijk online blijven met je bedrijf en website. Met de back-up service van VIP Internet ben je altijd verzekerd van een back-up. Mocht je je data kwijt zijn, dan zetten wij voor je de meest recente back-up van je website terug.

Voor slechts € 1,95 per maand heb je al de beschikking over onze back-up service. Mocht je website onverhoopt stuk gaan dan kun je bij ons een back-up opvragen en wij restoren deze voor je. Wanneer je niet beschikt over de dienst 'Back-up service' maar je toch een back-up nodig hebt, zijn de kosten €75,- per back-up. Het eenmalig aanvragen van een back-up kun je doen door contact op te nemen met onze klantenservice info@vip.nl of 024 - 344 01 55.

Wil je zelf de back-up van je website terugzetten? Dat kan natuurlijk ook. Wij maken iedere nacht een back-up van elke server. Deze back-ups worden minimaal zeven dagen bewaard. Je kunt deze kosteloos opvragen en de back-up zelf terugzetten. Wil je dat wij de back-up voor je terugzetten? Sluit dan het back-up service pakket af.

Back-up service bestellen

Wanneer je interesse hebt in de back-up service dien je onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Back-up service is geschikt voor

 • Websites die regelmatig content plaatsen
 • Grote organisaties

Voordelen van de back-up service

 • Altijd een beschikbare back-up

  Je hebt altijd de beschikking over de meest recente back-up van je website. Wij zetten deze voor je terug.

 • Je bespaart veel tijd

  Wij maken de back-up voor je en zetten deze ook terug als het nodig is. Hierdoor hoef je er zelf niet naar om te kijken.

 • Vast bedrag per maand

  Je betaalt een vast bedrag per maand en hebt altijd beschikking over een back-up zonder dat je er zelf naar hoeft om te kijken.

"De service en betrouwbaarheid van VIP Internet zijn het geld waard. Wij zijn tevreden over de mate van deskundigheid, klantvriendelijkheid en probleemoplossend vermogen."
Lees meer VIP Internet reviews

Verhuisservice

Je website verhuizen zonder downtime en verlies van e-mail berichten.

Verhuisservice

Website maken

Bouw eenvoudig je eigen website met één van onze CMS pakketten.

Website maken

Hosting pakketten

Altijd een hosting pakket dat bij je past! Je hebt de keuze uit vier hosting pakketten.

Hosting pakketten

Hulp nodig?

image description

Deskundige medewerkers staan klaar.

Bekijk de supportpagina