Een nieuwe meldplicht datalekken, wat nu?

Security system

Op 1 januari 2016 is de Meldplicht Datalekken als onderdeel van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) in werking getreden. Hiermee heb je als organisatie de plicht om bij een datalek melding te maken bij de toezichthouder en in sommige gevallen ook bij je klant. Wat betekent dit voor jouw organisatie?

And the winner is….

VIP Internet brengt je naar de Cloud

In 2015 bestond VIP 15 jaar en dat hebben we gevierd met elke maand een jubileumactie. In december maakte onze klanten kans op een VIP ballonvaart. Om kans te maken moesten zij een gedicht over VIP Internet schrijven. De winnaar is bekend gemaakt, lees hier het winnende gedicht!

Een terugblik op ons jubileumjaar

VIP Internet 15 jaar

In 2015 vierde VIP haar 15-jarig jubileum door elke maand een jubileumactie te houden. Elke maand was er weer een nieuwe jubileumactie waarbij je kans maakte op van alles. In dit blogartikel blikken we terug op dit feestelijke jaar.

Security trends op het internet in 2016

internet-security-trends-2016-overzicht

De nieuwste trend op het gebied van Internet technologie, Internet-of-Things, zal er voor gaan zorgen dat er op een bepaald moment, binnen 5 jaar, duizenden nieuwe apparaten, sensors en chips op het Internet met elkaar gaan communiceren. Dat gaat heel erg veel betekenen voor iedereen op het gebied van privacy en veiligheid. Bestaat echte veiligheid wel of is het niet verstandiger duidelijk te bieden waar de ‘donkere steegjes’ van het Internet zich bevinden.