4 manieren om een Google penalty op te lossen

seo

Een Google penalty zorgt voor een negatieve impact op de zoekresultaten van een website. Zo’n penalty kun je krijgen door een update van het zoekalgoritme van Google of door een handmatige controle. In dit artikel wordt toegelicht wat een Google penalty inhoudt, wanneer je een penalty krijgt, en hoe je deze kan oplossen.

Zo zorgen wij ervoor dat jij een VIP bent!

VIP Internet

Om er op toe te zien dat de service die wij bieden ook daadwerkelijk als geweldig wordt ervaren, hebben we meerdere doelen gesteld om continu te monitoren of de kwaliteit gewaarborgd wordt. Frerik Meijer, manager Service, legt uit hoe we dat in goede banen leiden.

And the winner is….

VIP Internet brengt je naar de Cloud

In 2015 bestond VIP 15 jaar en dat hebben we gevierd met elke maand een jubileumactie. In december maakte onze klanten kans op een VIP ballonvaart. Om kans te maken moesten zij een gedicht over VIP Internet schrijven. De winnaar is bekend gemaakt, lees hier het winnende gedicht!

Een terugblik op ons jubileumjaar

VIP Internet 15 jaar

In 2015 vierde VIP haar 15-jarig jubileum door elke maand een jubileumactie te houden. Elke maand was er weer een nieuwe jubileumactie waarbij je kans maakte op van alles. In dit blogartikel blikken we terug op dit feestelijke jaar.