4 manieren om een Google penalty op te lossen

seo

Een Google penalty zorgt voor een negatieve impact op de zoekresultaten van een website. Zo’n penalty kun je krijgen door een update van het zoekalgoritme van Google of door een handmatige controle. In dit artikel wordt toegelicht wat een Google penalty inhoudt, wanneer je een penalty krijgt, en hoe je deze kan oplossen.

Zo zorgen wij ervoor dat jij een VIP bent!

VIP Internet

Om er op toe te zien dat de service die wij bieden ook daadwerkelijk als geweldig wordt ervaren, hebben we meerdere doelen gesteld om continu te monitoren of de kwaliteit gewaarborgd wordt. Frerik Meijer, manager Service, legt uit hoe we dat in goede banen leiden.

Een nieuwe meldplicht datalekken, wat nu?

Security system

Op 1 januari 2016 is de Meldplicht Datalekken als onderdeel van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) in werking getreden. Hiermee heb je als organisatie de plicht om bij een datalek melding te maken bij de toezichthouder en in sommige gevallen ook bij je klant. Wat betekent dit voor jouw organisatie?

And the winner is….

VIP Internet brengt je naar de Cloud

In 2015 bestond VIP 15 jaar en dat hebben we gevierd met elke maand een jubileumactie. In december maakte onze klanten kans op een VIP ballonvaart. Om kans te maken moesten zij een gedicht over VIP Internet schrijven. De winnaar is bekend gemaakt, lees hier het winnende gedicht!